sorry....länge sedan nu...

Ja.....det var ganska länge sedan jag skrev ett inlägg nu..... detta har jag gjort:

1. Ridit JEMMA!!!!!!!
2. Ridit MUSSE!!!!!! i min nya grupp!!!!!!!!!!!
3. Anmält mig till Km i hoppning!!!!!!! 80 cm!!!!!!!!!
4. Varit på brorsans komfirmation
5. Fått veta att jag ska få komma och rida/sköta stora halvblod några gånger i veckan tillsammans med Lena, min kusin!!!!!!!!!!!! 
och säkert en massa mer saker!

suck

Jag vill inte att det ska vara så här,
Jag gjorde allt för att hindra det.
Jag orkar inte
känna det här,
Orkar inte ha
ett krossat hjärta.
Varför måste man känna så här,
När det ända som händer är att man blir olycklig.
Hemska känsla, underbara känsla.....
Kärlek

Tisdag, Onsdag.....

Suck! Teatern är redan avslutad så den kan jag inte gå till. Mamma hämtade mig på skolan för Erika var "sjuk". Sen tränade jag min lilla svarta hund Svea ute i regnet i en time och gick sedan dyblöt inn igen.

SVEA!!!!!!!! (Bild från i höstas)

Men sen när jag gick inn var jag så trött att jag gick och la mig klockan halv sju. Mamma skulle ha homeparty med madame chick och jag orkade inte vara där. När jag vaknade var klockan halv elva! Oups! Jag sommnade nästan genast igen och när jag vaknade sju på morrgonen var jag fortfarande trött! Jag hade sovit i mer än 12 timmar och om jag fortfarande är trött är det deffenitivt något fel på mig. Jag stannar hemma från skolan, den orkar jag deffenetivt inte med idag. Läser ut Eclipse och börjar på Breaking Dawn.

Måndag!!

Ja, idag var en såå bra dag! Jättebra lektioner idag, Franska :), Idrot med fotboll :), Svenska, IUP. Tyvärr misade vi musiken för Christine var sjuk igen :(
Sen gick jag med Kaisa och Flisen till Hasselbacken för att mata fåglarna, dom var så nära att dom hoppade över våra fötter och pickade på våra knän och vi kunde KLAPPA dom!
Sen följde jag med Flisen till bussen och åkte till stallet!
Jag var stallvärdinna så jag hjälpte alla små elever tillsammans med Emelie. Gunilla ville att jag skulle ta hand om Jemma för tjejen som skulle rida henne senare vågade inte eftersom Jemma kan vara lite sur om man är minsta lila rädd eller tveksamm.
Jag stälde Jemma i spolspiltan och borstade henne i nästan en time! Hon är så underbar! Jemma är lätt världens vackraste och underbaraste häst!!! Hon är BÄST!!!
Sen kom tjejen som skulle ha Jemma och hon såg på medan jag sadlade Jemma som plötsligt hade ilsket bakåtstrukna öron. Jemma är så ombytlig, när man sadlar henne är hon sur som en citron men när man kommer med tränset gapar hon stort och vänder huvudet för att ta bettet! 
JEMMA!!!!!!!!


När jag var klar med Jemma tog jag hand om Timon. Emelie ville inte för han är mer änn sur när man tar hand om honom!
Jag tror att både tjejen som skulle rida Timon och hennes mamma blev ganska rädda när jag rycktade Timon eftersom han högg efter mig, sparkade och nästan stegrade sig. Han såg livsfarlig ut, och brevid denna livsfarliga lilla häst stod jag med en rycktborste och försökte få bort leran från hanns lilla kroppp samtidigt som jag försökte undvika att bil sparkad, huggen, trängd eller skadad på något annat sett. Jag tvivlar inte på att dom var ganska rädda! Sedan sadlade jag och tränsade honom, då var han bara lite sur... Sen hjälpte jag flickan ner med Timon som nu gick snällt brevid oss.
Sen, efter deras lektion, var det min tur att rida underbara stora Jemma! Hon var förstås underbar att rida, precis som alltid! Vi tränade ridvägar och tempoväxlingar. Halvt igenom, trav och galopp. Jemma fattade galopp så fort jag bad henne och hennes galopp var, som alltid, underbar, lufftig och stor! Och folk som brukar kalla henne trög och seg! Vilket skämt! "Var snäll mot Jemma, beröm henne och ha mjuk hand, så är Jemma snäll mot dig och är hur pigg som helst!" som Gunilla sa.
Efter lektionen tog jag hand om Jemma och borstade henne. Sen tog jag ut henne i hagen och hjälpte dom andra i min grupp att ta ut sina hästar. Sen tog jag ut Nicke och sen Tuffy.
Sen bytte jag om och åkte hem.

Söndag morrgon

Ingen perfect start på dagen precis....Jakob skulle på gudskänst, han ska komfimera sig nästa helg, för han har flera gånger kvar att gå på. Men nu orkade han inte så han retade upp mamma till bristningsgränsen, hon skrek och svärde åt honom så det ekade i hela huset i en halvtimme innan Jakob började skrika tillbaka. Efter en timmes oavbrytet skrikande åkte dom till gudskänsten i alla fall. Man får väl lugna ner sig med en bok, Eclips - Ljudet av ditt hjärta <3.

deppig...

är deppig, ifall någon bryr sig villket ingen gör......jag struntar faktist i om någon bryr sig, det har aldrig någon gjort så jag är väl van..... tyck INTE synd om mig, jag är som jag är och det är inte alltid strålande sol precis.....

Hali, halå!

Ja, idag är jag hos Fellie, har sovit över. vi var uppe till klockan 1 men trots att vi hållit igång hela dagen var vi inte det minsta tröta o.o
Till skillnad från i morrse -.-   Bara så där halv döda.......
Vi typ sprang hela dan igår och idag sprang vi igen, fast i ÖSRENGN! lite blöta var vi ju när vi kom inn och för att göra det lite värre hade vi varit vid en typ flod/å och skälvklart klivit i vattnet!

Bullkrig!!

Ikväll bakade Erika bullar. Men det blev lite många.......175 närmare bästemt! Så efter maten hade vi bullfest!
Mamma sa att vi fick äta så många bullar vi ville och Erika fick panik när hon så snabbt som möjligt försökte räkna alla bullar. Det finns inget roligare än en lillasyster med bullpanik så jag och Jakob kände oss tvingade att äta fler bullar ;) Jakob langade bullar till mig och vi tryckte i oss så många vi kunde ända tills vi bröt ihop i skratt anfall. Vi hade JÄTTE kul! Hysteriskt trötta syskon som retar sin lillasyster blir lätt skrattanfall. Vi skrattade hela kvällen och flammsade som galningar!  
Okej, det är nog ingen som bryr sig om vad jag har gjort men jag skriver i alla fall.




//
BECKY

The Twilight Saga!

Jag har tråkigt..... ingenting att göra. Jag har sett "New moon" filmen två gånger ikväl, läst ut "New moon" bocken och börjat läst Eclips. Jag tror jag är beroende, The Twilight Saga är verkligen BÄST! Erika(min lillasyster) och Jakob(min storebror) börjar bli ganska trötta på mig nu ;)  Jag är väl galen antar jag.......men, jag bryr mig inte, vem orkar bry sig?
Ses imorrgon...


//
BECKY

Halv dag

Idag slutade vi klockan 12.00! Skönt! Nu är vi lediga i FYRA långa, härliga dagar!
Vi hade utedag idag för klass 8, där med min bror Jakob, arangskerade (stavning) "Fångarna på Frida" för alla fyror i hela uddevalla. *suck*
Jaja, skriver snart ett inlägg igen.

//
BECKY

Teater slut!!!!

Idag tog teatern slut.......:(
Tråkigt, jag kommer att sakna alla kompisar. Får inte se dom förän efter SOMMARLOVET! Jag kommer sakna teatern också men jag ska ha en riktigt bra HÄSTSOMMAR! Jag ska hjälpa Fellie med världens bästa JEMMA! Har jag tur har jag en eller fler härliga veckor med NICKE! Jag ska på skansens ridläger med HELENA!


//
BECKY

Teater föreställning!

Idag spelade vi vår teater "När låset klickar". Den handlar om 6 ungdomar, 1 gubbe som blir inlåsta på ett biblotek av 2 vampyrer. Jag spelade den utlänska flickan Klara. Nu är det slut och jag kommer att sakna teatern under sommaren.


//Becky

Hej!

Hej, jag heter Rebecka och det är jag som driver denna blogg. Ni får gjärna komentera. FLer inlägg kommer.

RSS 2.0